marți, 31 ianuarie 2012

Drogurile te distrug !

Am tot asteptat o ocazie sa zic asa , ca sa fac un articol ANTI-DROG si eu. Cu aceasta ocazie uite ca fac apel catre toti cititorii sa dea mai departe pentru ca este foarte important in ziua de azi pe langa criza sa scapam de droguri. Vedem la stiri si peste tot copii drogati , nu mai stiu nici cum ii cheama si asta doar pentru a fi si ei golani , sa fie smecheri si in centrul atentiei cum vrea multa lume. Dece sa te apuci de droguri cand de banii aia ce ii dai tu pe droguri in 2 saptamani iti cumperi ceva nou la calculator , sau o caciula ceva nu are importanta... dar banuiesc ca nu vrei sa ajungi la 20 de ani sa ai 30kg si la 25 de ani sa fii deja la 3 metrii sub pamant. Toate au un inceput asa ca va puteti lasa oricand , cat mai curand este cel mai bine pentru ca veti muri in mod sigur.
Ai prieteni(adevarati) care te asteapta acasa in fata blocului,ai o fata care te asteapta si ea acolo undeva, dar cel mai important ai o familie care risti foarte mult sa o pierzi si asta doar pentru ca tu doresti sa consumi prostiile alea care tu crezi ca iti fac bine. Degeaba te simti tu bine atunci , senzatia e senzatie , daca dupa catva timp nu vei mai putea gandi si vei face orice pentru putin.



Cateva clipe de euforie pot transforma restul vietii intr-un cosmar fara sfarsit. Prin aceasta drama trece Alexandru, un tanar dependent de droguri. Substantele i-au distrus trupul picatura cu picatura si l-au transformat in prizonierul suferintei. Va avertizam ca urmatoare imagini pot avea un puternic impact emotional, dar am decis sa le difuzam pentru a va arata cat de periculoase pot fi drogurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu